VICTOR PONTA: Cel mai important este sa nu ramanem cu actualul SISTEM de ALEGERI

Premierul Ponta il citeaza pe Crin Antonescu

Biroul Permanent National al Partidului Social Democrat (PSD) s-a reunit, luni, pentru a stabili, printre altele, mandatul delegatiei care va merge la consultarile de la Cotroceni legate de noul sistem electoral, presedintele partidului, VICTOR PONTA, precizand, in debutul sedintei, ca este important sa nu ramana actualul sistem de alegeri.

“Azi vreau sa hotaram mandatul delegatiei care merge la consultarile legate de noul sistem electoral si vom anunta care e opinia noastra la final. Nimeni nu trebuie sa mearga cu o opinie batuta in cuie, pentru ca atunci nu o sa ne intelegem. Noi spunem ce credem ca este mai bine din punctul nostru de vedere, fiecare partid isi spune punctul sau de vedere”, a spus VICTOR PONTA in debutul sedintei.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: MODELUL FRANCEZ de organizare a ALEGERILOR IN DIASPORA poate fi luat in considerare 

VICTOR PONTA a precizat ca este important sa nu ramana actualul sistem de alegeri.

“Un singur lucru e important: sa nu ramanem cu sistemul actual – vorbesc pentru Parlament in primul rand – sa gasim solutii pentru reducerea numarului de parlamentari si un sistem corect de alegere a Parlamentului, sa gasim un sistem eficient pentru votul concetatenilor nostri din Diaspora si sistemul care sa reflecte cel mai bine functionarea administratiei publice locale”, a explicat PONTA.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: LUDOVIC ORBAN este un BUFON

VICTOR PONTA a anunta ca din delegatia PSD care va participa la consultarile de la Palatul Cotroceni de miercuri cu presedintele KLAUS IOHANNIS vor face parte LIVIU DRAGNEA, VALERIU ZGONEA si IOAN CHELARU.

Sursa foto: realitatea.net