VICTOR PONTA cel mai PARAT sportiv al tarii

Premierul Victor Ponta este, de departe, cel mai parat sportiv al tarii. Stati linistiti nu il paraste nimeni pe primul ministru candidat la orice, ci este vorba doar de incercarea lui enervanta si permanenta de a “fura” meritele sportivilor care realizeaza ceva pentru Romania.

Luni seara a venit randul gimnastelor noastre de aur sa traiasca acest gen de moment din partea premierului longilin caruia ii place sa arunce la cos. Partea proasta este ca Victor Ponta arunca la cos si cand trebuie si cand nu trebuie!

Sincer, noi nu avem nicio problema cu pasiunea pentru sport a premierului, insa ne deranjeaza foarte tare atunci cand incearca sa-si faca, in cel mai lipsit de bun simt mod din lume campanie electorala pe spatele unor fetite delicate si fragile care nu prea stiu ce este copilaria si trudesc de dimineata pana seara in sala de gimnastica.

Citeste si: Dilema lui Victor Ponta: Ghita Ciobanu’ sau Ghita Mafiotu’?

Daca ar fi un caz singular poate ca l-am trece cu vederea chiar si in cadrul campaniei electorale insa, Victor Ponta, acest Bela Karoly al politicii autohtone (n.red. comparatia nu are nicio legatura cu cooptarea UDMR la guvernare! ) nu este la primul derapaj de acest gen. A fost copilot, si-a asociat numele cu Steaua 86 (n.red. declaratia din momentul investirii Guvernului Ponta in mai 2012) si lista ar putea continua.

Revenind la aruncatul la cos trebuie spus ca Victor Ponta adora sa joace baschet mai ales cand au loc tragedii aviatice sau discuta despre numiri in propriul partid, in rest poate un pic si in timpul liber. De alergat ce sa mai vorbim dupa ce duminica premierul a evitat sa isi faca aparitia la Semimaratonul International din Capitala, desi pentru Ponta se facuse un traseu mai scurt, asa cum ne-a spus o alta sportiva de mare angajament din politica!

Citeste si: PSD, mandri ca suntem romani sau mandri ca suntem la putere? 

In sfarsit, dar nu in ultimul rand am aflat, tot luni, ca premierul este bun si la sah. Da, ati auzit bine, iar pentru cei care nu stiu ca premierul si-a facut campanie pana si la Campionatul national scolar de sah “Elisabeta Polihroniade” de la Sala Polivalenta va spunem noi ca asa este. Si va mai spunem ca lui Victor Ponta ii place sa le captureze caii adversarilor, asa ca nu ne mai ramane decat sa-i facem cadou o sa si sa-i indicam directia! 

Sursa foto: hotnews.ro