Victor Ponta: Coabitarea functioneaza, eu ma ocup de paine, domnul presedinte de circ!

Premierul Victor Ponta a facut un apel, la intalnirea de miercuri cu producatorii din panificatie, sa existe implicare comuna in aplicarea masurii de reducere a TVA la paine, care va intra in vigoare de la 1 septembrie.

Victor Ponta a tinut sa sublinieze ca masura de reducere a TVA la paine poate fi un succes comun al Guvernului si al producatorilor din panificatie, masura fiscala avand o importanta deosebita pentru cresterea economica a Romaniei.

“Nu stiu daca va scadea pretul la paine chiar atat de mult. Cred ca prin mesajul dat si prin implicarea d-vs avem sanse sa dovedim ca a fost un proiect de succes, nu un proiect USL sau al Guvernului. Va fi in egala masura succesul d-vs, daca vom da gres, vom da gres cu totii. Vreau sa va considerati parte a acestui proiect. Putem sa avem politici economice si fiscale care sa ajute la cresterea economica”, a spus premierul.

La final, Victor Ponta a adaugat ironic: “Iata, coabitarea functioneaza, eu ma ocup de paine, domnul presedinte de circ. Deci toata tara va fi fericita!”.