VICTOR PONTA: CONSILIUL NATIONAL al PSD va fi organizat in luna martie

VICTOR PONTA

Liderul PSD VICTOR PONTA a anuntat, dupa sedinta Comitetului Executiv National (CExN) al PSD, care a avut loc vineri la Sinaia, ca s-a decis organizarea CONSILIULUI NATIONAL al partidului pe 20-21 martie.

VICTOR PONTA a declarat in conferinta de presa de la Sinaia ca la Consiliul National se va alege presedintele si departamentele politice care „sa lucreze la efortul de modernizare a societatii romane”.

CITESTE SI: CExN al PSD s-a reunit, vineri, la SINAIA. PONTA a propus reprimirea lui SOVA. UPDATE

„In 20-21 martie vom avea Consiliul National unde alegem presedinte si departamentele politice care sa lucreze la efortul nostru comun de modernizare a societatii romane, insemnand conferinte si Congres care sa stabileasca echipa cu care PSD va merge in 2019 la alegeri (..) Cel mai important este faptul ca la Consiliul National din martie va trebui sa luam decizii radicale in ceea ce priveste ce trebuie schimbat in actiune si mentalitatea noastra publica. Daca merg cu o propunere la Consiliul National si majoritatea colegilor nu sutn de acord, vine altcineva, pentru ca nu pot sa spun ca asa e, ca n-am dreptate, dar mergem mai departe. Doar asa cred ca putem castiga cu adevarat alegerile parlamentare din 2016”, a declarat VICTOR PONTA.

CITESTE SI: CODRIN STEFANESCU este noul secretar general al PSD BUCURESTI 

In sedinta Comitetului Executiv National al PSD s-a mai decis revenirea lui DAN SOVA in partid, demiterea lui CATALIN IVAN de la sefia  PSD Sector 1, dar si inlocuirea lui MARIAN VANGHELIE, exclus din PSD, cu CRISTIAN RIZEA la sefia filialei Sectorului 5.  

Sursa foto: realitatea.net