VICTOR PONTA continua sirul MINCIUNILOR: Desi spune ca nu a lipsit nicio zi de la serviciu, MO il contrazice

Premierul VICTOR PONTA a declarat ca nu a lipsit, pana cum, nicio zi de la serviciu insa in MONITORUL OFICIAL, unde sunt publicate deciziile de delegare a atributiilor de premier, lucrurile stau complet diferit.

Acest lucru a fost descoperit si facut public de jurnalistul Catalin Prisacariu pe blogul sau personal

“Am trei ani si mai bine de cand sunt premier si nu am petrecut nici macar o singura zi in care sa lipsesc de la serviciu sau sa stau in pat, nu am avut o raceala. Tot timpul am fost in activitate, cred ca s-au strans lucrurile astea, si oboseala si stres”, declara premierul VICTOR PONTA, duminica seara, intr-o interventie telefonica la postul Antena 3.

CITESTE SI: AVOCATA lui VICTOR PONTA a depus ACTELE MEDICALE ale premierului la DNA 

“Monitorul Oficial, insa, retine o cu totul alta realitate: din 2013 pina in prezent, VICTOR PONTA a emis opt decizii de delegare a atributiilor de premier”, noteaza Catalin Prisacariu, care calculeaza ca astfel VICTOR PONTA a lipsit 38 de zile de la serviciu.

Cel mai cunoscut moment este cel de anul trecut (19-24 noiembrie), atunci cand VICTOR PONTA s-a repezit pana in Dubai alaturi de prietenul SEBI GHITA pentru a-si linge ranile prin cluburi dupa esecul de la prezidentiale.

Sursa foto: jurnalul.ro