VICTOR PONTA: CRED in DUMNEZEU, dar ma bucur de raul lui TRAIAN BASESCU

Presedintele PSD VICTOR PONTA a declarat, sambata in cadrul cuvantarii de la Consiliul national al social democratilor, ca, desi crede in Dumnezeu, se bucura de raul fostului presedinte al Romaniei TRAIAN BASESCU, facand referire la punerea acestuia sub URMARIRE PENAL pentru SANTAJ in dosarul GABRIELEI FIREA.

“Nu ma bucur de raul nimanui, cred in Dumnezeu si cred ca Dumnezeu te pedepseste daca te bucuri de raul altuia. Cred in dreptate si cred in faptul ca dreptatea si justitia trebuie sa fie egala pentru toti – sa nu fie una pentru pesedisti, alta pentru penelisti, alta pentru pedelisti.

CITESTE SI: RAPORTUL lui VICTOR PONTA dupa un “CINCINAL” in fruntea PSD: Nu exista partid cu oameni perfecti. UPDATE 

Ma bucur de raul dlui TRAIAN BASESCU, pentru ca nu il consider un om, il consider un rau pentru Romania. Oamenii vor dreptate pana la capat si cred ca in perioada urmatoare li se va face dreptate”, a declarat VICTOR PONTA, la Consiliul National al PSD.

De asemenea, VICTOR PONTA a facut un apel la el insusi si la ceilalti lideri ai partidului “sa nu ne jeluim”, in contextul problemelor in justitie pe care le au socrul si cumnatul sau si al audierii la DNA a mamei sale.

CITESTE SI: ION ILIESCU, marele absent de la CONGRESUL NATIONAL al PSD 

“Fac un apel la liderii politici, in primul rand cu mine: Nu are rost sa ne jeluim. Ce sa zic – ca socrul meu e urmarit, ca Iulian Hertanu cumnatul meu, ca mama mea…? Vreau sa va rog pe toti sa nu ne plangem niciodata, sa ne ducem mai departe sarcina, functia, responsabilitatea pentru care nimeni nu ne-a obligat. Sa nu ne lamentam, sa mergem mai departe, sunt convins ca se va face dreptate si ca noi vom castiga pentru ca avem dreptate”, a mai spus VICTOR PONTA.

Sursa foto: jurnalul.ro