VICTOR PONTA: CRIN ANTONESCU a fost MANIPULAT de anturaj sa RUPA USL

Premierul VICTOR PONTA se declara fericit cu o eventuala REFACERE a USL, dar o considera improbabila. Liderul PSD REGRETA ruperea USL, pe care o pune pe seama anturajului lui CRIN ANTONESCU, informeaza Antena 3.

“Pe de o parte privesc cu mandrie, impreuna cu ANTONESCU si CONSTANTINa pentru mine in continuare cum am ajuns aici acum e o mare enigma. ANTONESCU stia foarte bine ca n-as fi candidat niciodata impotriva lui si ca daca ramanea in USL era candidatul nostru si castiga ALEGERILE PREZIDENTIALE”.

Citeste si: STOLOJAN AVERTIZEAZA: INSTITUTIILE pot intra sub DICTATURA PSD 

“Sigur ca sunt mult mai putin optimist acum legat de REFACEREA USL, decat dupa data de 25 mai. Nu m-am asteptat ca a doua zi USL sa-si abandoneze istoria, sa treaca la PPE, sa fuzioneze; nu exclud, daca o parte importanta a PNL nu vrea sa se uneasca cu partidul lui Blaga, as fi fericit sa vad refacerea USL, dar nu sunt foarte optimist”, a continuat seful PSD, care a precizat ca “ANTURAJUL” l-a determinat pe liderul PNL sa rupa alianta.

“I s-a spus ca nu exista BASESCU si anti-Basescu… Crin a fost manipulat de anturaj, nu mai e nimic acum, visul pe care nu l-a reusit Basescu de a uni PNL si PDL si a face un partid prezidential in PPE se implineste acum”, a continuat PONTA.

Citeste si: DRAGNEA: E ciudat ca PPDD, care s-a declarat anti-Basescu, a inceput sa faca aliante in judete cu cei din alianta pro-Basescu 

In opinia sa, “aceasta alianta a lui BLAGA, IOHANNIS, UDREA e o alianta puternica pentru ca are inca resursele media ale lui BASESCU, resurse de infrastructura politica, dar este o alianta de batut in alegeri”.

VICTOR PONTA considera ca “ROMANIA are nevoie din decembrie sa nu-si mai consume energia cu lupte intre premier si presedinte”, pentru ca “in acesti doi ani proiecte importante pentru Romania nu am putut sa le fac pentru ca presedintele a tras frana”.

Sursa foto: jurnalul.ro