Victor Ponta: Daca as scrie catre SRI si SIE sa-mi dea date despre Basescu sau Iohannis, ar trebui sa fiu arestat

REACTIE INCREDIBILA, VICTOR PONTA, AUDIERE SORA PREMIER, ALEXANDRA HERTANU, IULIAN HERTANU, DOSAR DNA, VIZITA SPITAL MILITAR

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la Galati, cu referire la presedintele Traian Basescu, ca solicitarea de informatii despre adversarii politici adresata serviciilor de informatii reprezinta o incalcare flagranta a legii. Totodata, Victor Ponta a aratat ca, daca el insusi ar face acest lucru, ar trebui sa fie arestat, potrivit Mediafax.

“Dumneavoastra ce credeti, daca eu as face o adresa maine la SIE sau la SRI sa imi dea dosarul domnului Basescu sau a domnului Iohannis, sau al doamnei Udrea, evident ca as incalca legea si evident ca oamenii aia ori m-ar pune sub urmarire penala, ori m-ar trimite la analize psihiatrice. (…) Daca eu as scrie azi catre SRI si SIE: «Dati-mi date despre Basescu sau despre Iohannis», ar trebui sa fiu arestat azi. Asa cred si asa e normal”, a spus Ponta.

Mondo News iti recomanda si: PARLAMENTARII vad CAMPANIA ELECTORALA drept o rafuiala fara precedent cu lovituri de teatru

El a mentionat ca folosirea in campania electorala a Justitiei, a serviciilor de informatii, precum si solicitarea de date de la serviciile de informatii, reprezinta ”o problema medicala”.