Victor Ponta: Daca Tariceanu preia sefia PNL este posibila o candidatura a sa la prezidentiale sustinuta de PSD

Premierul VICTOR PONTA a declarat, luni seara, ca daca presedintele actual al Senatului, CALIN POPESCU TARICEANU, va reusi sa revina in frnutea Partidului National Liberal (PNL) este foarte posibil sa se refaca Uniunea Social Liberala (USL), dar si ca acesta ar putea candida la ALEGERILE PREZIDENTIALE sustinut de PSD.

VICTOR PONTA a declarat, intr-o interventie la postul Romania Tv, ca daca POPESCU-TARICEANU va prelua sefia PNL, USL-ul se va reface.  „In aceasta situatie, e foarte posibila o candidatura comuna PSD-PNL a lui TARICEANU la ALEGERILE PREZIDENTIALE”, a mai spus PONTA. 

Citeste si: ABSENTEISMUL de la EUROPARLAMENTARE tradeaza lipsa de MATURITATE a electoratului 

VICTOR PONTA a mai afirmat ca rezultatul obtinut de alianta PSD-UNPR-PC la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE este foarte bun, in conditiile in care „200.000 de buletine au fost anulate” deoarece aveau stampila atat pe PSD, cat si pe MIRCEA DIACONU.

„Foarte multi oameni au considerat ca pot sa voteze si cu noi si cu MIRCEA DIACONU”, a declarat premierul, afirmand ca nu ii pare rau de buletinele anulate atat timp cat MIRCEA DIACONU a intrat in Parlamentul European. 

Citeste si: RADU STROE: Am fost EXCLUS din PNL! Ma gandesc sa trec la PSD 

„Poate MIRCEA DIACONU candideaza la turul doi la PREZIDENTIALE, nu exclud acest lucru”, a continuat, precizand ca nu il vede ca pe un adversar al sau, in conditiile in care PSD l-a sustinut la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE. „L-am ajutat sa nu i se fure voturile in sectii”, a mai dezvaluit VICTOR PONTA.

Sursa foto: obiectiv.info