VICTOR PONTA: DACIAN CIOLOS a fost un FOARTE BUN comisar european, ii MULTUMESC pentru activitatea sa

Premierul VICTOR PONTA i-a multumit miercuri comisarului european pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala DACIAN CIOLOS pentru felul in care si-a indeplinit mandatul si a reprezentat interesele tarilor UE.

Citeste si: LASZLO BORBELY: Portofoliul obtinut de CORINA CRETU este rezultatul unei LIPSE DE DIALOG in politica interna

“Am avut o relatie foarte buna de cand sunt prim-ministru cu domnul comisar Ciolos, cred ca domnia sa a fost un FOARTE BUN comisar european si a fost un comisar european care in reforma politicii agricole comune a reprezentat interesele tuturor tarilor membre, inclusiv ale Romaniei. Domnia sa a fost tot timpul in contact cu mine in ceea ce priveste negocierile legate de viitorul portofoliu al Romaniei in momentul in care a fost foarte clar ca Romania, nu doar Romania, nicio tara nu si-a pastrat portofoliul avut in vechea Comisie. Politica domnului Juncker a fost de a roti aceste portofolii, i-am spus acest lucru si vreau sa-i MULTUMESC pentru ceea ce a facut ca si comisar european si pentru modul in care ne-a reprezentat in acesti ani la Bruxelles”, a declarat Ponta, citat de Agerpres.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Nominalizarea CORINEI CRETU este un rezultat FOARTE BUN pentru Romania