VICTOR PONTA, DAT DE GOL de un PASAGER care a luat acelasi AVION cu premierul. FOTO in articol

Locul in care VICTOR PONTA isi va petrece vacanta de Paste a fost dezvaluit de un pasager care a luat acelasi avion ca si premierul.

Un roman care se afla in acelasi avion cu VICTOR PONTA l-a fotografiat pe premier si a dezvaluit ca zborul se indrepta catre New York, via Frankfurt.

Citeste si: ROCADA LA PALATUL VICTORIA. PONTA si-a delegat, temporar, atributiile catre OPREA

Fotografiile sunt insotite si de un mesaj. “In ultima postare pe Facebook, Ponta va indeamna sa cereti si sa pastrati bonurile fiscale pentru tombola”, scrie Marius Mina, cel care l-a fotografiat pe premier in avion.

“Victoras, cere si pastreaza bonurile fiscale de la Lufthansa, de la hotel, de la shopping, cand pleci din America, nu uita sa-ti ceri taxele inapoi, la JFK, ca-s o gramada de bani si e pacat… “, mai scrie Mina.

Citeste si: KLAUS si CARMEN IOHANNIS, in VACANTA in INSULELE MADEIRA. FOTO in articol

VICTOR PONTA si-a delegat atributiile catre vicepremierul GABRIEL OPREA, pentru perioada 9-13 aprilie, el spunand ca se va afla in vacanta de Paste.

Intrebat de presa unde va petrece Pastele, in contextul in care informatia era ca acesta va pleca in SUA, premierul VICTOR PONTA a raspuns ca va sta cu familia intr-un loc in care spera sa nu fie gasit.

Premierul VICTOR PONTA si-a mai delegat atributiile de coordonare a Guvernului catre vicepremierul Gabriel Oprea, in perioada 10-17 februarie, cand a plecat in Statele Unite ale Americii, si 19-24 noiembrie 2014, cand seful Guvernului a plecat in Dubai, la Campionatul Mondial de Formula 1, imediat dupa alegerile prezidentiale.

Sursa foto: adevarul.ro, facebook.com