VICTOR PONTA: DECIZIA de a REFACE USL-ul este foarte clara

REACTIE INCREDIBILA, VICTOR PONTA, AUDIERE SORA PREMIER, ALEXANDRA HERTANU, IULIAN HERTANU, DOSAR DNA, VIZITA SPITAL MILITAR

Premierul Victor Ponta, presedintele Partidului Social Democrat (PSD), a declarat, vineri, la Suceava, ca decizia de refacere a Uniunii Social Liberale (USL) este ‘foarte clara’. El a subliniat ca aceasta decizie justifica si nominalizarea lui Calin Popescu Tariceanu pentru functia de premier al Romaniei.

“Decizia de refacere a USL si a principiilor sale care spuneau ca un partid are presedinte, un partid are primul-ministru este foarte clara, iar din acest motiv, pentru ca liberalii in acest moment sunt reprezentati de catre domnul Calin Popescu Tariceanu, domnia sa va fi propunerea de prim-ministru”, a afirmat Victor Ponta.

CITESTE SI: VICTOR PONTA a anuntat numele succesorului sau in fruntea PSD 

Liderul social-democrat considera ca numirea lui Calin Popescu Tariceanu in functia de premier prezinta ‘un mare avantaj’, pentru ca acesta a lucrat la programul USL.

CITESTE SI: SCUTARU: TARICEANU s-a lasat folosit in modul cel mai josnic. Stie ca nu va ajunge premier

“Domnul Calin Popescu Tariceanu, care a lucrat la programul USL, este garantia pentru orice om rational si, sigur, de bun simt, ca primul-ministru care a introdus cota unica de 16%, domnul Tariceanu, nu o sa schimbe cota unica, cum spune propaganda domnului Traian Basescu si a domnului Klaus Iohannis”, a concluzionat Victor Ponta.

Sursa foto: realitatea.net