VICTOR PONTA DEMISIONEAZA! IOHANNIS mai are o varianta inafara de CATALIN PREDOIU

Surse de la presedintie, dar si din PSD si PNL, confirma iminenta DEMISIE a lui VICTOR PONTA din fruntea Guvernului, informeaza comisarul.ro.

Conducerea PNL a confirmat marti dupa amiaza ca le-a cerut propriilor parlamentari sa nu plece in vacanta peste hotare in urmatoarele doua saptamani. Spre seara, in cursul aceleiasi zile, si dinspre UNPR au venit aceleasi semnale, ca parlamentarii sa nu plece. Mai mult, s-au dat indicatii de discretie totala in declaratii la TV.

CITESTE SI: CRIN ANTONESCU despre posibila DEMISIE a premierului VICTOR PONTA 

VICTOR PONTA isi va depune DEMISIA martea viitoare. Presedintele KLAUS IOHANNIS va convoca in cursul aceleiasi zile consultari cu partidele. Sursele comisarul.ro spun ca, pentru a avea un larg consens, va invita si partide pe vare pana acum nu le-a invitat la Cotroceni. Sursele din PNL spun ca IOHANNIS il va propune premier pe CATALIN PREDOIU. Celelalte surse spun ca, dimpotriva, presedintele va veni cu o propunere de proportii, dar de nerefuzat.

Sursele din UNPR spun ca intre presedinte si actualul premier interimar GABRIEL OPREA a fost convenita o intelegere pe niste conditii punctuale si fiecare isi va tine cuvantul.

Sursa foto: adevarul.ro