Victor Ponta despre a doua condamnare a lui Liviu Dragnea: Ar fi bine să facă asta dacă îl interesează PSD

Fostul premier Victor Ponta consideră, joi, că Liviu Dragnea trebuie să se retragă, după condamnare, din funcțiile pe care le deține dacă vrea să salveze PSD.

Într-o postare pe Facebook, Ponta amintește de ziua de 21 iunie acum un an când, spune el, „pesediștii au fost traumatizați și umiliți” de șeful lor de partid care le-a cerut să voteze moțiunea de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu.

„​Când ai o funcție publică sunt lucruri mult mai importante decât carieră personală / eu am demisionat atunci când am fost inculpat (pe nedrept) că să salvez PSD, Guvernul și regulile de drept în societatea românească / după a două condamnare Liviu Dragnea trebuie să se retragă dacă îl interesează soarta PSD, a Guvernului și a României. 

PS – exact pe 21 Iunie ( cu un an în urmă ) toți pesediștii au fost traumatizați și umiliți de Liviu Dragnea să voteze moțiunea de cenzură contra Guvernului PSD Grindeanu/ iată că justiția le spală azi rușinea de atunci!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: realitatea