VICTOR PONTA, despre CAZUL RIDZI: O tara in care o MAMA este lasata sa MOARA in INCHISOARE e o TARA BARBARA

Premierul VICTOR PONTA a declarat, sambata, ca nu se bucura atunci cand vede femei in catuse, chiar daca este vorba de “adversare politice”.

Referindu-se la MONICA IACOB RIDZI, premierul a aratat ca o tara care nu gaseste solutii legislative pentru ca o MAMA sa nu MOARA in inchisoare este “o TARA BARBARA”.

VICTOR PONTA a declarat, la o reuniune a femeilor PSD, ca cei care gresesc trebuie sa plateasca, dar singurul lucru care conteaza nu trebuie sa fie numarul de catuse pus.

Citeste si: MONICA IACOB RIDZI, vizitata de SOT si COPII la PENITENCIAR. UPDATE

“Nu vreau sa cred ca singurul lucru care conteaza intr-o tara e numarul de catuse pe care il pui. Daca as crede acest lucru, m-as alatura doamnei Macovei. Cred ca cei care gresesc trebuie sa plateasca, dar cred ca toti ceilalti trebuie sa ne gandim ce putem face bine in loc sa ne bucuram de raul altora. O sa spun un lucru pentru care o sa fiu criticat. Nu ma bucur niciodata cand vad femei in catuse, chiar daca sunt adversare politice sau au facut ceva rau. Cred ca o tara care nu gaseste o solutie legislativa pentru ca o mama cu copii sa nu moara in inchisoare este o tara barbara. Cred acest lucru. Luati-o si ca pe o autocritica”, a spus VICTOR PONTA.

Citeste si: IMAGINI cu CELULA in care a stat MONICA IACOB RIDZI la Penitenciarul Gherla, prezentate de ANP. FOTO in articol

VICTOR PONTA a participat, sambata, la Reuniunea Organizatiei de Femei a PSD.