VICTOR PONTA, despre MORALA rezultatului obtinut de Syriza la ALEGERILE DIN GRECIA

Premierul VICTOR PONTA a apreciat ca victoria in alegerile din Grecia a partidului stangii radicale Syriza are ca “morala” faptul ca rezultatele economice, locurile de munca si viata de zi cu zi a cetatenilor conteaza cel mai mult.

“Grecia — victorie categorica pentru Syriza! Morala/lectie pentru noi — conteaza economia, joburi, social, siguranta (speranta) pentru viata de zi cu zi”, a scris VICTOR PONTA pe Twitter.

Citeste si: ALEGERI LEGISLATIVE SI PREZIDENTIALE GRECIA: SCRUTINE pe muchie de cutit – ANALIZA

Rezultatul alegerilor legislative de duminica din Grecia pare a indica “o victorie istorica” pentru Syriza si reprezinta “un mesaj pentru Europa”, a declarat purtatorul de cuvant al formatiuni stangii radicale, Panos Skourletis, dupa ce exit-poll-urile mai multor institute releva un avans de peste 8 puncte procentuale pentru partidul lui Alexis Tsipras, relateaza Agerpres, care citeaza agentiile internationale de presa.

“Pare o victorie istorica” si este “un mesaj care nu ii vizeaza numai pe greci, ci intreaga Europa, si aduce o usurare”, a declarat la postul de televiziune Mega Skourletis, dupa aparitia exit-poll-urilor.

Citeste si: ALEGERI PARLAMENTARE IN GRECIA: PARTIDUL SYRIZA se claseaza pe PRIMUL LOC, potrivit sondajelor

Syriza, partidul stangii radicale anti-austeritate, a devansat cu peste opt puncte procentuale partidul de dreapta aflat la putere la alegerile legislative anticipate de duminica din Grecia, conform mai multor exit-poll-uri.