VICTOR PONTA, despre SCANDALUL CODULUI SILVIC: Nu l-am acuzat pe PRESEDINTE, ci cativa DEPUTATI PNL

Premierul VICTOR PONTA a declarat, vineri, ca nu l-a acuzat “niciodata” pe presedintele KLAUS IOHANNIS de promovarea intereselor companiei Holzindustrie Schweighofer, ci doar cativa DEPUTATI PNL.

”Cred ca lucrurile s-au lamurit dupa ce a citit toata lumea ceea ce am spus eu la postul B1. Lucrurile sunt foare clare. Eu am acuzat si acuz in continuare o doamna deputat PNL si cativa domni deputati PNL care s-au intalnit si care, in Parlament, promoveaza interesele unei singure companii, impotriva interselor publice”, a declarat VICTOR PONTA.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS il ataca pe PONTA: Tanarul premier a facut o DECLARATIE foarte GRAVA

Premierul a tinut sa sublinieze si ca nu a vorbit despre oameni din anturajul presedintelui si ca este de parere ca prin efortul comun al tuturor instutiilor statului se poate pune la punct o strategie de protejare a padurilor.

Citeste si: TRAIAN BASESCU, despre SCANDALUL CODULUI SILVIC: Se pun in CARCA ALTORA efectele CORUPTIEI din guvernarea ADRIAN NASTASE

”N-am afirmat niciodata si am fost foarte clar, ca m-a intrebat Catalin Striblea: «vorbiti de oameni din jurul presedintelui?». Nu, dimpotriva. Si chiar cred ca printr-un efort comun – presedinte, Guvern, Parlament, servicii de informatii, jandarmerie, politie – putem sa luam masuri concrete ca sa fie o strategie de protejare a padurilor. Iar acuzatiile mele la adresa unei doamne deputat, fost ministru, si a unor domni deputati, in continuare le consider legitime si chiar asa s-a intamplat”, a mai spus VICTOR PONTA.