Victor Ponta, despre scandalul din USL: Au cantat prea mult sirenele de la Cotroceni

Victor Ponta a gasit explicatia pentru scandalurile din USL! Declansarea lor nu s-ar produce din interiorul Aliantei, ci de la Cotroceni, acolo unde presedintele Traian Basescu are capacitatea de a tulbura mereu apele.

“Sunt niste lucruri care s-au adunat in timp, dar cred ca principala problema a fost faptul ca au cantat prea mult sirenele de la Cotroceni si uneori nu ne-am pus destula ceara in urechi ca sa nu le auzim, ca sa ma exprim putin metaforic”, a spus Ponta, la Antena 3, intrebat daca relatia sa de prietenie si politica cu Crin Antonescu s-a rupt” , a spus cu ironie Ponta , luni seara, la Antena 3.

Premierul este in continuare convins ca principalul rau pentru Romania ramane Traian Basescu:

“Suntem dupa 9 ani si o luna de cand conduce neincrederea, suspiciunea intre oameni. Mai sunt 11 luni, dupa aceste 11 luni domnul Basescu va pleca din functie si probabil ca va trebui sa raspunda tuturor acestor intrebari carora nu le raspunde in aceste zile si nu le raspunde de 9 ani.

Imi este foarte clar ca nu vom avea liniste pana la anul in decembrie cand va pleca Traian Basescu din functie”, a mai spus primul ministru.