Victor Ponta dezvăluie adevărata relație dintre Liviu Dragnea și șeful SPP

Victor Ponta a declarat, marţi seara, la Digi 24, că şeful SPP, Lucian Pahonţu, este “noua ţintă” a liderului PSD, Liviu Dragnea. Fostul premier a susţinut că la mai multe evenimente “semioficiale” a văzut personal că “era foarte amabil Dragnea cu Pahonţu”, notează agerpres.ro.

Update: Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri, la începutul primei ședințe de guvern pe care o conduce, faptul că a renunțat la protecția oferită de SPP. Aceeași decizie a fost luată de toți miniștrii, potrivit premierului.

„Am transmis SPP încă de luni seara că nu vreau să beneficiez de protecție. Înțeleg că toți miniștrii au aceeași opțiune și am comunicat deja acest lucru. Vom îndeplini formalitățile legale în acest sens. Nu am nicio problemă cu ofițerii SPP, a căror muncă o respect, și nici cu instituția, însă aceasta este decizia mea. Nu sunt singurul demnitar care a optat în acest sens”, a declarat Dăncilă.

Știre inițială

“(Dragnea) nu spune niciodată nimic cu subiect şi predicat. (…) Dă mesaje, zi, domne, care e statul paralel, ăla unde tăiai tu porcul, zi ce faci! (…) Dacă Grindeanu şi cu Tudose erau controlaţi din altă parte şi Dragnea i-a pus, înseamnă că Dragnea era controlat din altă parte, iar eu, personal, care am asistat, am văzut cu ochii şi cu urechile mele am auzit, ştiu sigur că domnul Dragnea avea relaţii privilegiate cu ceea ce acum numeşte statul paralel. (…) Am participat la multe evenimente, semioficiale, la care era şi domnul Pahonţu de la SPP, noua victimă, noua ţintă a lui Dragnea. Deodată îl face faimos, cred că lumea nu ştia cine e Pahonţu. Era foarte amabil Dragnea cu Pahonţu, nu i-a tăiat chiar şorici, aia doar la doamna Kovesi, dar nu era aşa luptător”, a spus Victor Ponta.

Citește și: PLANUL SECRET AL LUI LIVIU DRAGNEA CARE ARE LA BAZĂ RENUNȚAREA GUVERNULUI LA PAZA SPP

Ponta a mai afirmat că în perioada în care a fost sub protecţia SPP nu s-a simţit spionat. “Eu am avut cinci ani SPP, nu m-am simţit spionat, m-am simţit protejat, realmente. (…) Hai să desfiinţăm SRI-ul, SPP-ul, să desfiinţăm toate aceste instituţii. (…) Aceasta e paranoia deja, înseamnă că un stat e înlocuit cu voinţa unui om”, a declarat Ponta.

Sursa foto: realitatea