Victor Ponta dezvăluie cum vor mafioții de la PSD să fure votul la alegerile europarlamentare

Victor Ponta, liderul Pro România și candidat la alegerile europarlamentare, susține joi că PSD a angajat o firma care va monitorizează activitatea pe Facebook, astfel încât cei care urmăresc și apreciază postările sale vor fi bombardați cu reclame mincinoase din partea PSD, întregul mecanism fiind ilegal, pentru că încalcă regulamentul european privind protecția datelor.

”Mafioții vor să vă păcălească și să vă fure votul!!! Consiliul Național al PSD a angajat o firma care va monitorizează activitatea pe Facebook- dacă dați “like” la o postare aparțînând lui Victor Ponta sau care îi conține numele va vine imediat o reclamă mincinoasă a PSD”, a scris Ponta, pe rețeaua socială.

Acesta spune că mecanismul este imoral și încalcă regulile GDRP, în condițiile în care Regulamentul European de protecție a datelor personale interzice în mod explicit acest gen de activități cu caracter politic ( fără acordul persoanei ).

În plus, este periculos pentru siguranța națională fiind folosit de ruși pentru a influența alegerile. ”Activitățile de acest gen au încetat în Europa după scandalul Cambdridge Analytica / însă este continuat de firme rusești care au influențat și BREXITUL și campaniile electorale / practic PSD da acces la datele personale ale românilor unor asemenea organizațîi ostile României și Uniunii Europene”, spune Ponta.

Liderul Pro România mai susține că, în mod normal, ar trebui să facă plângere penală la Poliție, însă consideră demersul inutil: ”Credeți că <<protejată>> Carmen Dan va face ceva pentru sancționarea penală a lui Dragnea ? Credeți că îi mai este frică de Justiție ? Eu cred că nu”.

Sursa foto: adevarul