Victor Ponta: Din ruperea USL au castigat puii lui Basescu

Victor Ponta a declarat, in aceasta seara, ca PSD nu a pierdut in urma ruperii USL, ci doar au “castigat puii lui Basescu”, referindu-se, in principal, la Partidul Miscarea Populara.

“Am pornit la acest mare proiect cu toata buna credinta si in continuare cred ca cel mai bine pentru Romania, pana pleaca Traian Basescu, este ca PSD, PNL, UNPR si PC sa fie impreuna. Vedem dupa 25 mai, cand se va confirma, eventual, ce am zis tot timpul tuturor,  si anume ca din ruperea USL nu pierde PSD, ci castiga Traian Basescu si puii sai, ca se cheama PMP, sau PDL, aceeasi mizerie a lui Traian Basescu. Si acesti pui impreuna vor face mai mult decat PNL. In sondajele din decembrie (n.r.-2013), PNL era peste toate aceste partide ale lui Basescu la un loc.

Deci, dupa 25 mai cred ca ratiunea si faptul ca din pacate am trecut prin aceste momente dificile politic (n.r.- ruperea USL )ca sa dovedeasca ca am avut dreptate vor duce la refacerea USL macar pana il vedem plecat pe Traian Basescu de acolo”, a declarat Victor Ponta.

Citeste si: Ponta nu renunta la taxa de 7 eurocenti pe litrul de carburant: Sunt gata sa suport o batalie cu Basescu