VICTOR PONTA: Dupa aproape sase ani la varful PSD, este timpul pentru un nou inceput si in partid

Premierul VICTOR PONTA a transmis ca votul la alegerile PSD va fi pentru echipa si pentru continuarea cresterii, precizand ca dupa aproape sase ani cat a fost la conducerea partidului “este timpul pentru un nou inceput”, noteaza Agerpres.

“Dupa aproape sase ani la varful PSD, este timpul pentru un nou inceput si in partid. Votez pentru echipa si pentru continuarea cresterii. Am facut echipa buna cu Liviu si sunt convins ca va continua proiectele bune pe care le-am inceput impreuna — modernizarea partidului, deschiderea sa spre urban in paralel cu mentinerea unei legaturi speciale cu zona rurala, atragerea de cat mai mulți tineri, conectarea la problemele reale ale romanilor. 

CITESTE SI: Social-democratii isi aleg duminica presedintele. LIVIU DRAGNEA, unicul candidat

Sunt convins ca, la anul, PSD va putea obtine o performanța cel puțin la fel de buna ca cea din alegerile locale, parlamentare sau europene. Raman in continuare 100% conectat si preocupat de actul de guvernare, unde mai avem inca proiecte bune de pus in aplicare pentru binele celor mulți — pentru crestere economica, cresterea veniturilor tuturor, independența energetica, scaderea prețurilor, reducerea saraciei si oferirea de servicii de sanatate si educație mai bune”, a scris premierul, duminica, pe pagina sa de Facebook. 

CITESTE SI:ILIESCU il sustine pe DRAGNEA: Are datele necesare pentru a asigura o conducere calificata a PSD

Mai bine de jumatate de milion de membri ai PSD isi aleg duminica viitorul presedinte, desi LIVIU DRAGNEA alearga singur in cursa pentru sefia partidului.

Numirea oficiala a presedintelui ales al PSD va avea loc in cadrul Congresului din 18 noiembrie.

Sursa foto: evz