Victor Ponta, dupa explozia din Calarasi: S-au luat masuri pentru a se asigura celelalte apartamente

Victor Ponta a declarat, astazi, ca locatarii din blocul afectat de explozia din Calarasi vor putea reveni in locuintele lor. Gazele ar putea sa fie deschise, incepand cu ora 17.30.

“S-au luat masuri pentru a se asigura celelatte apartamente. Astazi, Distrigazul va decide reluarea distributiei de gaz pentru celelelate scari.

Asigur faptul ca pe toata durata sarbatorilor, pana pe 6 ianuarie, cand Guvernul isi reincepe activitatea normal,  vom avea la Guvern unul dintre vicepremierii, pe domnul Oprea , pe domnul Dragnea. Adica toate institutiile care trebuie sa intervina pentru situatii de urgenta vor functiona.

Imi exprim condoleante pentru persoana decedata. Ceilalti raniti se afla sub ingrijire. Se vor lua toate masurile pentru sprijinirea familiilor care au avut de suferit.

In urma rapoartelor tehnice ale institutiilor a rezultat faptul ca oamenii din celelalte scari pot reveni in locuinte”, a declarat premierul intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Victoria.

Guvernul Romaniei este pregatit sa ajute si cu fonduri familiile afectate de explozia din Calarasi. ” Vom aloca si noi bani, daca e nevoie,  insa inteleg ca Primaria (n.r.- din Calarasi) a luat decizia in acest sens si ca ce se poate face pe termen scurt, se va face”, a incheiat Victor Ponta.