VICTOR PONTA: Dupa prezidentiale vom avea UN NOU GUVERN in care va fi inclus si PLR

VICTOR PONTA a anuntat, miercuri, dupa intalnirea liderilor coalitiei de guvernamant, ca isi doreste ca liberalii din jurul lui CALIN POPESCU TARICEANU sa fie cooptati la guvernare intr-un NOU EXECUTIV care va fi constituit dupa alegerile prezidentiale.

Deocamdata, PLR nu va intra in coalitia de guvernamant. “Dansii nici nu-si doresc acest lucru. Sunt in formarea partidului, au candidatura lui CALIN POPESCU TARICEANU dar da, daca dupa 16 noiembrie eu voi fi presedintele tarii sau domnul Tariceanu va fi presedintele tarii, vrem sa formam UN ALT GUVERN si acestei majoritati sa se adauge si PLR pentru ca aceasta majoritate inseamna USL. Liberalii adevarati sunt in PLR si evident ca vrem sa fie la guvernare. Cei care au ramas cu numele partidului – vad ca se si dezic de 2012 – sunt niste pedelisti basisti”, a declarat VICTOR PONTA, potrivit romaniatv.net.

Citeste si: VICTOR PONTA: Viitorul premier NU E OBLIGATORIU sa fie PSD

Intrebat daca se poate vorbi de un tandem Ponta-Tariceanu pentru alegerile prezidentiale, presedintele PSD a raspuns ca deocamdata nu. “Amandoi candidam pentru functia de presedinte. Sa speram ca vom fi amandoi in turul II al alegerilor prezidentiale”, a spus Ponta.

Citeste si: VICTOR PONTA: Nu exclud ca PLR sa primeasca FUNCTII de ministri sau secretari de stat

Sursa foto: cotidianul.ro