VICTOR PONTA, dupa sedinta COALITIEI DE GUVERNARE: ECHIPA este UNITA si va MERGE MAI DEPARTE

Premierul VICTOR PONTA a declarat ca, in cadrul SEDINTEI COALITIEI DE GUVERNARE de luni, s-a discutat despre agenda saptamanii la Guvern, iar echipa coalitiei guvernamentale este UNITA si VA MERGE MAI DEPARTE.

CITESTE SI: Liderii COALITIEI GUVERNAMENTALE il vor sustine in continuare pe PREMIERUL VICTOR PONTA. UPDATE

”Am avut o sedinta cu liderii coalitiei. Am discutat despre ce avem de facut la guvern. Din punctul meu de vedere exista tot sprijinul pentru a duce ce avem de facut pana la capat.”

De asemenea, Ponta a spus ca ”echipa este unita si va merge mai departe”, pentru ca apoi sa adauge ca este membru PSD in continuare ca Iliescu si Nastase.

Intrebat despre declaratia lui Klaus IOHANNIS din Spania care a sustinut va continua colaborarea institutionala intre cei doi, in ciuda pozitiei sale neschimbate din 5 iunie, Ponta a declarat ca este de acord cu spusele presedintelui: ”Evident ca va continua colaborarea institutionala intre premier si presedinte. Dumnealui are o propunere pentru Ministrul Transporturilor de care va tine cont sau nu cand se intoarce in tara”, a declarat fostul presedinte al PSD. 

Intrebat daca are intentia de a demisiona pentru imaginea guvernului, Ponta a refuzat sa dea un raspuns.

*Sursa foto: voceatransilvaniei.ro