VICTOR PONTA: E in interesul Romaniei si Bulgariei ca Serbia sa devina membra a UE

Premierul VICTOR PONTA a declarat vineri ca este in interesul ROMANIEI si BULGARIEI ca SERBIA sa devina membra a Uniunii Europene (UE) si ca atat Sofia, cat si Bucurestiul sprijina “total si neconditionat” acest proiect.

“Vreau sa afirmam, impreuna cu prim-ministrul Borisov, eu, in numele Guvernului Romaniei, sprijinul total si neconditionat pentru efortul si demersul Serbiei de a deveni membra a Uniunii Europene (UE). Este in interesul BULGARIEI si al ROMANIEI ca SERBIA cat mai curand sa demareze negocierile, sa le finalizeze si sa fie alaturi de noi in familia europeana”, a afirmat VICTOR PONTA, intr-o conferinta comuna cu premierii sarb si bulgar, la finalul reuniunii trilaterale la nivel de prim-ministri care a avut loc la Craiova.

CITESTE SI: DOCUMENT VICTOR PONTA anunta ca a primit vesti excelente in legatura cu vizele pentru CANADA 

VICTOR PONTA a mai spus ca BULGARIA si ROMANIA implinesc 8 ani de cand sunt membre al UE si ca apartenenta la Uniunea Europeana este cea mai buna proiectie politica pentru cele doua tari.

“A fost cea mai importanta decizie pe care BULGARIA si ROMANIA au luat-o si consider ca apartenenta la Uniunea Europeana (UE) este cu siguranta nu perfecta, nu usoara, dar este cea mai buna proiectie politica pentru ROMANIA si BULGARIA”, a mai sustinut premierul roman VICTOR PONTA.

CITESTE SI: VICTOR PONTA, BILANT dupa 3 ANI DE GUVERNARE: Senatorii nu sunt angajatii DNA, am vorbit cu ministrul despre asta. UPDATE 

Sursa foto: jurnalul.ro