VICTOR PONTA: E o CATASTROFA NATIONALA cu achizitiile. Ne ajunge cutitul la os

PREMIERUL ROMANIEI, VICTOR PONTA, VOT, CAMERA DEPUTATILOR, MODIFICARI, LEGEA ALEGERILOR LOCALE, CONSENS POLITIC

Premierul VICTOR PONTA a declarat miercuri, la debutul sedintei saptamanale de GUVERN, ca fiecare membru al Executivului va merge, in fiecare zi de luni, in Parlament pentru a raspunde intrebarilor colegilor de alianta si ale opozitiei.

„Saptamana viitoare este discursul presedintelui, dar in fiecare zi de luni, cate un membru al Guvernului merge la Camera Deputatilor si la Senat pentru a raspunde intrebarilor colegilor de coalitie si ale opozitiei si sa prezentati principalele domenii si prioritati pe care le aveti. E un lucru foarte bun pentru ca nu e vorba doar de control parlamentar, dar si dvs puteti sa aveti o activitate mai eficienta”, a declarat premierul.

Totodata, VICTOR PONTA a declarat, cu privire la achizitii, adresandu-se ministrului delegat pentru Fondurile Europene, ca este o adevarata „CATASTROFA NATIONALA”.

CITESTE SI: ACTELE NORMATIVE care vor fi dezbatute, miercuri, in sedinta de GUVERN 

„Vreau sa nu mai dam pe banda avize negative proiectelor, o mai normala si buna si eficienta colaborare intre Parlament si Guvern va fi in interesul tuturor. Azi avem ordine de zi fara nici o ordonanta de urgenta si uite ca se poate. Doar cand vor fi situatii exceptionale voi de acord cu OUG. Sa va pregatiti de discutii cu comisiile de specialitate.

CODUL FISCAL vreau dupa ce il prezentati in Guvern sa mergeti la comisii inainte sa il trimiteti catre Parlament. Masurile sociale, tot ce vrem sa facem, inclusiv strategia anti-saracie sa fie dezbatuta in Parlament.

CITESTE SI: TARICEANU si PONTA s-au intalnit la Palatul Victoria inaintea sedintei de GUVERN 

La FONDURI EUROPENE, domnule ministru, ne-am asumat ca trimitem pachetul legislativ cu achizitiile, e o catastrofa nationala ce se intampla cu achiztiile. Ne ajunge cutitul din 31 decembrie la os si noi tot suntem in contestatii”, a mai declarat VICTOR PONTA.

Sursa foto: gov.ro