VICTOR PONTA: Episodul “FA, DOINA!” a fost MINCIUNA care m-a AFECTAT cel mai tare in 2014

Presedintele PSD, VICTOR PONTA, a declarat, sambata, la reuniunea femeilor din partid, ca acuzatiile care i s-au adus legate de faptul ca i s-ar fi adresat cu “FA, DOINA!” ministrului DOINA PANA, l-au AFECTAT cel mai tare in 2014.

“M-a intrebat acelasi jurnalist si ce m-a facut sa sufar cel mai tare si poate o sa fiti uimite: acel moment in care – bine, nu era deloc adevarat, dar ce conteaza – cand i-am spus “Fa, Doina” colegei noastre Doina Pana. Cred ca a fost, de departe, minciuna care m-a afectat cel mai tare”, a declarat VICTOR PONTA, potrivit romaniatv.net.

Citeste si: VICTOR PONTA, despre CAZUL RIDZI: O tara in care o MAMA este lasata sa MOARA in INCHISOARE e o TARA BARBARA

Liderul PSD a mai precizat ca daca s-ar fi adresat in acest mod colegei sale Doina Pana ar fi fost, cu siguranta, certat de sotia sa, Daciana, si de mama sa. “Am foarte multe defecte, dar niciodata sper ca nu am jignit sau nu m-am adresat nerespectuos la adresa vreunei femei. Daca as fi facut-o, inainte sa ma sanctioneze Daciana, ar fi facut-o mama cu siguranta, ca ea e mai rapida in reactii”, a completat VICTOR PONTA.

Citeste si: VICTOR PONTA: Mama, din PACATE, se uita la TELEVIZOR

Premierul VICTOR PONTA, vicepremierul LIVIU DRAGNEA si ministrul delegat pentru Ape, DOINA PANA, au mers, in aprilie 2014, in localitatea Beiu, judetul Teleorman, unde au vizitat mai multe zone inundate si au discutat cu oamenii. Presa a relatat, atunci, ca, la Beiu (Teleorman), premierul i s-ar fi adresat ministrului DOINA PANA spunand: “Tu ce faci, FA, DOINA, aici? Aveai chef de niste inundatii?”.

Ulterior, premierul VICTOR PONTA a reactionat si a declarat nu i s-a adresat DOINEI PANA cu termenul de “fa”.

Sursa foto: ziarobiectiv.ro