VICTOR PONTA este de acord cu KLAUS IOHANNIS cand vine vorba de BUGETUL de STAT pentru 2016

Premierul VICTOR PONTA a sustinut, luni seara, ca nici el, nici presedintele KLAUS IOHANNIS nu au interese electorale anul viitor, iar BUGETUL de STAT pe 2016 va arata “bine”, conform cu “viziunea USL”.

“In 2016, facem BUGETUL bine, viziunea USL, eu oricum nu candidez, deci nu am interes electoral. Nu candideaza nici domnul KLAUS IOHANNIS, nici dansul nu are interese electorale, amandoi putem doar sa ne facem treaba. (…) Eu sunt convins ca si domnul KLAUS IOHANNIS, si PNL, si PSD doresc sa tinem cresterea economica, iata, cea mai mare din Europa si o tinem asa de cativa ani, sa marim veniturile in Sanatate si in Educatie, unde este nevoia cea mai mare, sa ajutam agricultura. (…)

CITESTE SI: BASESCU: PONTA, DACA TE DUCEA MINTEA SA INVETI CEVA DE LA MINE ERAI PRESEDINTELE ROMANIEI

Stiu ca domnul KLAUS IOHANNIS ma si lauda. Peste tot pe unde merge, in strainatate, spune ca Romania este o economie foarte puternica si asta ne-a permis sa luam si masuri sociale”, a spus VICTOR PONTA, intr-o interventie telefonica la Romania TV.

Anterior, presedintele KLAUS IOHANNIS afirmase ca doreste ca BUGETUL de STAT pentru 2016 sa nu fie construit in urma “unor calcule electoraliste sau interese partizane”. “Ne aflam in perioada imediat premergatoare construirii bugetului. Imi doresc ca el sa fie rezultatul unei viziuni, al asumarii unor obiective in interesul intregii societati si al respectarii angajamentelor luate de intreaga clasa politica, nu al unor calcule electoraliste sau interese partizane.

CITESTE SI: PONTA : NU E VINA MEA CA IN OPOZITIE SUNT DOAR NISTE HOLOGRAME

Practica directionarii de resurse de la bugetul statului pentru a influenta procesul electoral nu are ce cauta intr-o democratie puternica. Renuntarea la un asemenea mod de lucru ar fi tocmai expresia unui comportament responsabil”, a declarat, luni, KLAUS IOHANNIS.

Sursa foto: jurnalul