VICTOR PONTA: Eu m-am pregatit sa fiu PRESEDINTE, nu pentru DEZBATERE

Premierul Victor Ponta a a declarat miercuri ca s-a pregatit pentru functia de presedinte al Romaniei, nu pentru dezbaterea electorala cu contracandidatul sau, Klaus Iohannis, pentru ca electoratul sa stie ce vrea sa faca daca va castiga alegerile de duminica.

“Eu m-am pregatit pentru functia de presedinte, nu pentru dezbatere, m-am pregatit sa fiu un bun presedinte, asa cum m-am pregatit un an de zile inainte pentru a fi prim-ministru, de cand USL a acceptat sa ma sustina pentru aceasta functie. Acum m-am pregatit ca, la momentul in care romanii vor avea incredere si ma vor vota presedinte, sa stim exact ce trebuie sa facem si ei sa stie ce-mi doresc sa fac in toate domeniile in care presedintele are atributii”, a declarat presedintele PSD la Slatina.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA: VICTOR PONTA va castiga PREZIDENTIALELE la o diferenta semnificativa 

El nu a dorit sa comenteze prestatia lui Klaus Iohannis, mentionand doar ca se bucura ca acesta a venit la dezbatere.

“Este foarte bine (n.r. — daca va mai veni), pentru ca sigur nu am reusit ieri sa epuizam teme importante care tin de presedinte, de politica externa am vorbit prea putin, de raporturi intre puterile statului, de functionarea institutiilor, de justitie si ma bucur ca avem ocazia si azi, si manie, si vineri sa ne prezentam, sa-mi prezint viziunea mea de presedinte”, a adaugat Victor Ponta.

CITESTE SI: DEZBATERE IOHANNIS-PONTA. Iohannis: Ati votat pe Ratiu si Antonescu, pot conta pe votul dvs? Ponta: Sunteti Basescu, nu l-am votat 

Liderul PSD a precizat ca isi doreste sa devina presedintele celor 20 milioane de romani din tara, din afara tarii, dar si al celor care se simt romani.

Sursa foto: jurnalul.ro