VICTOR PONTA: Fraudarea BACALAUREATULUI trebuie pedepsita

FRAUDAREA BACALAUREATULUI trebuie pedepsita, iar Guvernul incearca sa evite asemenea nereguli, a declarat premierul VICTOR PONTA, adaugand ca, anul trecut, examenul a fost bine organizat deoarece nu au fost CONTESTATII.

El a afirmat, miercuri seara, ca vrea ca si examenul de BACALAUREAT sa se desfasoare ca si anul trecut, in conditii foarte bune.

Citeste si: REZULTATE BACALAUREAT 2014: REZULTATE BAC 2014 OLIMPICI 

Intrebat de jurnalisti la ce s-a referit cand si-a exprimat speranta ca BACALAUREATUL din acest an se va desfasura la fel de bine ca anul trecut, amintindu-i de FRAUDELE consemnate atunci, prim-ministrul a mentionat ca s-a referit la organizare.

“Dupa cum se stie, a fost bine organizat, nu au fost contestatii. Va referiti la note? Eu m-am referit la faptul ca n-au prea fost stiri, inseamna ca n-au fost probleme”, a explicat VICTOR PONTA.

Citeste si: BACALAUREATUL in pericol dupa ce profesorii refuza sa faca parte din COMISIILE de EXAMEN 

Jurnalistii i-au amintit premierului ca anul trecut au fost FRAUDE, iar unii profesori au fost chiar CONDAMNATI. “Asemenea lucruri sunt de pedepsit si trebuie sa incercam sa nu mai existe asemenea situatii”, a raspuns VICTOR PONTA.

Sursa foto: adevarul.ro