Victor Ponta, huiduit la Arad. Primarul spune ca premierul a scapat de protestatari ”printr-o magazie”. VIDEO

Premierul Victor Ponta a fost huiduit de mai multe persoane la Arad. Premierul Victor Ponta, aflat sambata intr-o vizita electorala in municipiul Arad, a fost intampinat cu proteste si huiduieli de oamenii despre care Jandarmerie sustine ca s-au adunat intr-un protest neautorizat, scrie presa locala.

Inarmati cu pancarde pe care scria „Ponta, ai pierdut deja!“ si „Ponta, ramai sub acoperire!“, oamenii au sustinut ca se plimba pe strada, in fata inspectorului sef de la Jandarmeria Arad, care incerca sa-i disperseze, argumentand ca este un protest neautorizat. 

„Este o activitate de protest si veti raspunde!“, “Pentru ce? Pentru ca ma plimb pe trotuar?“, „Da, pentru ca va plimbati“.

Citeste si: IOHANNIS, LA IASI: DE UNDE ARE PONTA ATATIA BANI PENTRU CAMPANIE? PROPUN SA SCHIMBAM LEGISLATIA DE FINANTARE A PARTIDELOR POLITICE

Primarul Gheorghe Falca sustine ca SPP l-a condus pe Ponta printr-o magazie pentru a scapa de protestatari, mai noteaza sursa citata. Premierul se pregatea sa participe la o intalnire cu oamenii de afaceri din Arad.

Amintim ca premierul Victor Ponta a fost huiduit si la Iasi, marti, pe traseul dintre Catedrala Mitropolitana, unde a participat la slujba de Sf. Parascheva, si zona Primariei.

Video: Stiri pe Surse