Victor Ponta HUIDUIT la Gara de Nord

VICTOR PONTA a fost intampinat cu HUIDUIELI la Gara de Nord atunci cand s-a intors, sambata, in Bucuresti cu trenul electric. Ponta a venit de la Craiova, iar in gara a fost intampinat de un grup de 30-40 de tineri care l-au asteptat la iesirea de pe peron.

Premierul VICTOR PONTA a plecat, sambata dupa-amiaza, din Gara Craiova, in prima cursa a trenului electric Hyperion, produs in acest oras. Ulterior, el a sosit in Gara de Nord. La sosire, premierul a coborat din tren, impreuna cu vicepremierul Liviu Dragnea si ministrul Transporturilor, Dan Sova. El a acordat declaratii jurnalistilor care il asteptau pe peron.

Citeste si: DACIANA SARBU, DESEMNATA “CEL MAI VARZA” CANDIDAT LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

Dupa aceste declaratii, PONTA s-a indreptat catre iesirea din Gara de Nord. La iesirea de pe peron, un grup de aproximativ 30-40 de tineri au inceput sa il HUIDUIE pe PONTA, reprosandu-i ca lucrurile merg prost in tara, somajul este ridicat si salariile sunt mici.

Unul dintre tineri a afisat o pancarta alba pe care nu era scris nimic. In momentul in care tinerii au inceput sa HUIDUIE, VICTOR PONTA i-a salutat cu mana.

“De ce te-a trimis?” i s-a adresat PONTA unui tanar din grup, razand. “Dar eu nu i-am aranjat nimic lui Basescu azi la Constanta. Nu trebuia sa-mi aranjeze ei aici”, a continuat liderul PSD, potrivit Mediafax.

Citeste si: BASESCU, SCUIPAT LA CONSTANTA CHIAR CAND COBORA DE PE BRICUL MIRCEA

Ofiterii SPP l-au inconjurat pe premier, formand un perimetru de securitate. Seful Guvernului a iesit din gara, a urcat in masina oficiala si a plecat.

Trenul Hyperion este primul tren electric fabricat in Romania de catre compania Softronic Craiova, investitia depasind cinci milioane de euro.

Sursa foto: cugetliber.ro