VICTOR PONTA ii critica dur pe KLAUS IOHANNIS si DACIAN CIOLOS

Fostul premier VICTOR PONTA a luat-o pe urmele lui TRAIAN BASESCU i-a criticat dur pe KLAUS IOHANNIS si DACIAN CIOLOS pentru faptul ca au plecat in vacanta si nu au reactionat la scandalul momentului, cel legat de informatia prind mutarea focoaselor nucleare din Turcia in Romania.

 „E ceva de viata si de moarte. Poate cand se intorc din vacanta o sa ne spuna ca nu avem arme nucleare. M-am uitat pe presa internationala si nimeni nu a dat-o, dar in presa ruseasca a aparut din ora in ora. Un oficial rus poate sa spuna ca muta si ei arme in Crimeea. Am arestat trei tantalai care au facut gogoasa aia (n.red. – referire la barbatii romani care au acceptat sa joace rolul unor presupusi traficanti de arme in reprotajul Sky News), dar cand e vorba de arme nucleare nu face nimeni nimic? E un plan prin care Romania e un pion care e miscat pe tabla de sah. Pionii mor primii”, a declarat VICTOR PONTA, vineri seara, la postul  Romania TV.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU DESPRE BARFA CARE IL PUNE PE JAR PE VICTOR PONTA

Fostul premier a mai spus ca astepta reactii clare si ferme de la Palatul Cotroceni si Palatul Victoria: „Asteptam de ieri un punct de vedere clar al presedintelui si al premierului ca nu exista arme nucleare si ca nu se pune problema. Sa vada SRI si SIE despre ce e vorba. La Sky News sunt jurnalisti care au inventat o stire, dar aici nu e vorba de rating, ci de o provocare la adresa Romaniei. Vor sa ne impinga intr-o zona de conflict intre marile puteri.

Romania a dat semnale de lipsa totala de leadership. De oameni care nu pot lua decizii. S-a dus la Sofia si ce a propus a cazut din prima. Dupa Varsovia s-a constatat ca nu avem nicio trupa NATO. E o chestiune mult prea importanta. Vara nu dorm marile puteri. La noi se doarme sau sunt in concediu. Se intampla aici cu noi si e vorba despre Romania”, a conchis VICTOR PONTA.

Sursa foto: realitatea