VICTOR PONTA ii IRONIZEAZA pe GORGHIU si BLAGA: STAN si BRAN de la PNL!

Fostul premier VICTOR PONTA nu putea rata momentul creat de neintelegerile din PNL si i-a ironizat, prin intermediul unei postari pe pagina de Facebook, pe co-presedintii liberali ALINA GORGHIU si VASILE BLAGA. Astfel,  fostul lider al social democratilor  ii aseamănă pe GORGHIU si BLAGA cu celebrii comici Stan si Bran, insotindu-si postarea cu un filmulet.

„Deci situatia deja este exact ca in filmuletul celebru – Stan si Bran de la PNL ( Gorghiu si Blaga ) s-au tot caznit sa duca pianul ( ” candidatul” adica) pe scari !!!  Nu a iesit cu Busoi, nu a iesit cu Orban, nu iese cu Munteanu …. O sa mai incerce pana se termina filmul! Dupa ce au tipat ca vor guvernarea si l-au pus pe Ciolos tehnocratul, au tipat ca vor castiga Bucurestiul si au terminat prin a arata exact gradul de penibil si degringolada la care nici macar PNTCD nu ajunsese!

CITESTE SI: OFICIAL: GABRIELA FIREA ESTE CANDIDATUL PSD PENTRU PRIMARIA CAPITALEI

Acum macar e destul de clar – batalia la Capitala se da intre Gabriela Firea si Nicusor Dan/ nu este deloc asa usor cum pare dar cred ca PSD are o sansa foarte mare si realista de a castiga din nou la Primaria Generala , dupa 2012! Ceea ce cred ca e corect ( tinand cont de oferta celorlalti) si e si foarte bine!”, a scris VICTOR PONTA pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: realitatea