VICTOR PONTA il acuza pe KLAUS IOHANNIS in cazul MORTII SUSPECTE a lui DAN CONDREA

Fostul prim-ministru VICTOR PONTA a lasat sa se inteleaga ca, in urma mortii patronului Hexi Pharma, DAN CONDREA, nu se va mai afla niciodata cine este responsabilul in scandalul dezinfectantilor. In plus, in context, a amintit despre cazul Colectiv si evenimentele ce au urmat.

“Pentru ca exista intrebarea in mintile a milioane de romani, eu cred ca – ‘a fost nevoie sa moara oameni’ ca sa ingropam aceasta uriasa afacere de coruptie si sa nu mai aflam niciodata cine este responsabil! Nu-i asa, Domnule Presedinte!? Si mai cred ceva – ‘Coruptia ucide’ doar cand are interese personale si directe, Domnul Iohannis. In celelalte cazuri ‘coruptia sinucide’!”, a scris pe Facebook VICTOR PONTA.

Acesta a facut astfel referire la declaratia lui KLAUS IOHANNIS dupa demisia lui VICTOR PONTA, la cateva zile dupa tragedia din clubul bucurestean Colectiv: “A fost nevoie sa moara oameni ca aceasta demisie sa se produca”. La cateva ore dupa postarea de pe Facebook, VICTOR PONTA a dat declaratii jurnalistilor, de la Senat, spunand ca presedintele Iohannis “a facut un efort intens de a musamaliza” scandalul dezinfectantilor.

“Pentru domnul Iohannis a fost nevoie sa moara oameni ca sa aiba Guvernul sau. Acum zic si eu, a fost nevoie sa moara domnul Condrea, ca sa fim siguri ca nu mai da declaratii vreodata. Acum, Iohannis a facut un efort intens de a musamaliza aceasta afacere, care e o afacere de mare coruptie intinsa pe foarte multi ani.

(…) Va va detalia dl Iohannis care se va informa si va fi informat. Stiu eu cine l-a impins in pom pe dl Condrea? Daca as sti, v-as spune si dvs.”, a spus VICTOR PONTA, intr-o conferinta de presa sustinuta la Senat.

CITESTE SI: DAN CONDREA A MURIT? IPJ ILFOV: DECEDATUL AVEA 39 DE ANI! PATRONUL HEXI PHARMA ARE 41!

Acesta a publicat un mesaj pe Facebook si duminica seara, la putin timp dupa vestea mortii lui DAN CONDREA.

“Dumnezeule! Chiar e socant! Ce se intampla in tara noastra?!? Cum e posibil asa ceva?!? Cine are putere sa faca asa ceva?!? Ce stia acest om si cine se temea de ce stia el?!? Din pacate Romania in 2016 inseamna frica, suspiciune si forte nevazute care de fapt ne decid viata!”, scria Ponta alarmat pe reteaua de socializare.

Un barbat despre care se presupune ca ar fi DAN CONDREA, patronul Hexi Pharma, si-a pierdut viata intr-un accident rutier produs duminica seara in apropiere de Buftea. Cadavrul a fost depus la IML pentru necropsie, iar fosta sotie a lui DAN CONDREA a venit sa il identifice. De asemenea, a fost solicitat testul ADN.

Dan Condrea fusese chemat luni dimineata la DNA pentru audieri in dosarul dezinfectantilor diluati, surse judiciare confirmand informatiile aparute in presa potrivit carora procurorii urmau sa instituie anumite masuri privative impotriva lui.

Sursa text: Ziare