PONTA il acuza pe sotul ALINEI GORGHIU: LUCIAN ISAR este OFITERUL ACOPERIT! REACTIA liderului PNL. UPDATE

Fostul premier VICTOR PONTA a declarat, luni, ca ofiterul acoperit despre care vorbea este sotul copresedintelui PNL, ALINA GORGHIU, LUCIAN ISAR.

UPDATE 17.40: REACTIA ALINEI GORGHIU:  “Omul e de domeniul patologicului si sunt convinsa ca o intreaga tara vede ca e un semn foarte bun ca am scapat de un prim-ministru bolnav. Imi asum tot ce spun, cu subiect si predicat. Pana acum facea un rau imens PSD-ului. Acum nu face altceva decat sa distruga PSD.

Sa ajungi sa spui ca sotul meu, care este persoana fizica, privata, nu are nicio legatura cu viata politica, va acapara PSD-ul este de noaptea mintii, dar doar PSD-ul poate sa judece cat de in favoarea lor este o asemenea declaratie. Mie nu-mi ramane decat sa privesc cu zambetul pe buze toate elucubratiile acestui om”, a spus ALINA GORGHIU pentru DC News.

STIRE INITIALA

”MIHAITA CALIMENTE e un pacalici! LUCIAN ISAR, la el ma refeream (n.red. ca este ofiter acoperit). Mesajul meu și-a produs efectul, sunt convins ca partidul isi va reveni.”, a spus VICTOR PONTA.

Problema este ca VICTOR PONTA a spus ca este vorba despre un membru PSD iar LUCIAN ISAR NU FACE PARTE DIN TABARA SOCIAL DEMOCRATILOR!

“Trebuie sa tina partidul unit, sa castige alegerile locale si parlamentare si sa fereasca PSD de toti ‘ofiterii’ acoperiti sau descoperiti care vor sa il preia! Clar?”, a scris VICTOR PONTA pe Facebook.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea