Victor Ponta il compatimeste pe Nicusor Constantinescu: Ma bucur ca l-au lasat sa plece la tratament

Victor Ponta e bucuros ca, in sfarsit, colegul de partid Nicusor Constantinescu a obtinut acceptul judecatorilor de a pleca in strainatate pentru a se opera.

“Stiu foarte bine si stiam despre afectiunea grava pe care o are si ca trebuie sa plece din tara si ma bucur ca pana la urma l-au lasat pe om sa plece la tratament, ca daca murea aici, nu era o mare fericire”, a afirmat Victor Ponta, adaugand ca Nicusor Constantinescu poate sa spuna ce vrea despre DNA pentru ca “traim intr-o tara democratica unde fiecare poate sa isi spuna parerea”, a comentat premierul la postul B1 Tv.

Ponta ia in calcul, mai in gluma, mai in serios, desfiintarea DNA, ceruta de seful Consiliul Judetean Constanta, dupa ce acesta a fost ridicat de procurori pentru a fi dus la sediu in vederea inceperii urmaririi penale.

“Nu am voie sa comentez cazuri aflate pe rol”, a reactionat premierul, intrebat de moderatorul emisiunii cum comenteaza reactia institutionala a CJ Constanta.

“Singurul lucru care mi s-ar parea reprobabil ar fi sa faca cineva o cerere sa se desfiinteze biserica, cu ea ne-am nascut de 2.000 de ani. In rest, stiti cate propuneri primim? Sa desfiintam parlamentul…”, a exemplificat Victor Ponta, intrebat fiind daca el considera reprobabila pozitia respectiva.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro