Victor Ponta il lauda pe Mihai Tanasescu: Mi-as dori ministrii ca el

Victor Ponta a participat astazi la ceremonia de decernare de catre SNSPA a titlului de Doctor Honoris Causa lui Mihai Tanasescu. In discursul sau, premierul a avut numai cuvinte de lauda la adresa fostului ministru de finante.

“Mihai Tanasescu a fost unul dintre cei mai buni ministri de Finante pe care Romania i-a avut si tare mi-as dori ca noii ministri din actualul Guvern sau din viitorul Guvern sa fie cel putin la fel de buni cum a fost Mihai Tanasescu”, a declarat Ponta.

“Florin Georgescu(n.r.-fost ministru de Finante) si Mihai Tanasescu sunt doi dintre oamenii care au facut multe lucruri bune pentru Romania in ansamblu si pentru sanatatea noastra bugetara si financiara si doua dintre persoanele care de fiecare data au sprijinit orice prim ministru, orice guvern, pentru a face lucruri bune pentru Romania”, a continuat premierul.

Mihai Tanasescu, in prezent vicepresedinte al Bancii Europene pentru Investitii, a primit joi, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Biblioteca Central Universitara din Bucuresti, titlul de Doctor Honoris Causa al Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA).