Victor Ponta îl lovește în plin pe fostul său prieten Liviu Dragnea

Victor Ponta a lansat un nou atac virulent la adresa fostului prieten și colaborator, Liviu Dragnea. Fostul premier a trimis, vineri seara, o nouă serie de acuzații năucitoare la adresa liderului PSD, informează România tv.

Ponta spune că Dragnea, a încercat să îl atragă înapoi în PSD, prin oferirea de funcţii, dar că l-a refuzat! “I-am răspuns că nu e cazul. Niciodată în 45 ani nu m-a minţit cineva aşa de mult şi atât de ilogic cum m-a minţit Liviu Dragnea. Ce mă deranjează este că e valabil pentru toată lumea. Dacă te ştii nevinovat, nu chemi oameni din partid să te apere. Au fost multe între noi. M-a minţit de prea multe ori, nu e normal aşa ceva”, a spus Ponta la România TV.

Ponta crede că Dragnea vrea să candideze la prezidențialele din 2019, dar îi dă o știre dezarmantă. “Dacă va candida la preşedinţie, va fi cel mai prost scor pe care l-a avut PSD vreodată. Eu am pierdut, dar în primul tur am fost primul. Adrian Năstase, Mircea Geoană au fost foarte aproape de a câştiga. Liviu Dragnea trage în jos partidul”, a conchis Victor Ponta.

Sursa foto: realitatea