VICTOR PONTA, in dialog cu CRIN ANTONESCU

Premierul VICTOR PONTA a intervenit luni seara in emisiunea de la Realitatea TV la care participa CRIN ANTONESCU pentru a explica relatia sa cu Traian Basescu.

“Noi ne-am despartit dupa trei ani, domnul Antonescu fiind convins ca eu sunt omul lui Basescu, eu fiind convins ca domnul Antonescu are o intelegere cu Basescu, nu pot decat sa-mi exprim o speranta: ca amandoi ne-am inselat. Eu cred ca TRAIAN BASESCU este cel mai mare rau de care a avut parte Romania dupa 1990 incoace. Am rupt USL dintr-o dezinformare de ambele parti. Eu cred ca viitorul presedinte nu va mai avea puterea lui TRAIAN BASESCU. Mi-e dor de USL si de vremurile acelea frumoase”, a spus VICTOR PONTA.

In replica, CRIN ANTONESCU a tinut sa faca precizari.”Eu n-am zis ca sunteti inteles cu Traian Basescu, ci doar ca reprezentati un pericol mult mai mare decat Traian Basescu, in urmatorii ani”, a spus Antonescu.

”Imi pare ca tocmai astazi, cand l-ati desemnat pe Calin Popescu Tariceanu singurul candidat de dreapta, in loc sa va uitati la el ce spune la Mihai Gadea, va uitati la noi. Sa stiti ca oricand va stau la dispozitie pentru o discutie, care nu e neaparat despre contracandidati, ca eu nu mai candidez la vreo functie la care candidati dumneavoastra”, a mai spus Antonescu.

Citeste si: CRIN ANTONESCU: EXCLUD varianta unei CANDIDATURI INDEPENDENTE la prezidentiale

Moderatorul emisiunii, Rares Bogdan, l-a invitat pe VICTOR PONTA la o dezbatere cu CRIN ANTONESCU, in direct la TV. ”Cu domnul Antonescu nu doar ca accept. Ne intalnim intre noi si ne lamurim noi doi intai si pe urma facem si show-uri de televiziune impreuna”, a spus Ponta.

CRIN ANTONESCU a acceptat rapid provocarea, dar a lansat si un contraactac. ”Sunt si eu un sentimental si as vrea sa va spun ca, desi aveti cel mai mare partid din tara, tot eu sunt candidatul PSD”.

“Cu domnul Antonescu am trecut de la mare prietenie, la mare ura”, a replicat Ponta.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Sunt CANDIDATUL DREPTEI – LIVE TEXT

”Eu n-am urat pe nimeni, imi interzice confesiunea mea de crestin-ortodox, banuiesc ca stiti despre ce e vorba”, a replicat Antonescu.

Ponta a spus ca, in ciuda religiei sale, el pe Traian Basescu il uraste. ”Eu vreau sa spun ca pe Traian Basescu il urasc”, a spus Ponta.