VICTOR PONTA in presa straina: DEMISIA GUVERNULUI ar duce la o CRIZA POLITICA de 4-5 luni

DEMISIA GUVERNULUI ar duce la o ‘CRIZA POLITICA de trei, patru, cinci luni’, a declarat marti presei straine premierul VICTOR PONTA, care a precizat ca s-a gandit sa DEMISIONEZE dupa ce a fost informat ca este suspectat intr-un CAZ de CORUPTIE, dar ca a decis sa ramana in functie pentru a asigura STABILITATEA POLITIICA, relateaza New York Times, citand agentia Associated Press.

In aceeasi declaratie pentru PRESA STRAINA de la Bucuresti, premierul VICTOR PONTA a respins acuzatiile care i se aduc si a spus ca va coopera cu procurorii. El a mai afirmat ca DEMISIA GUVERNULUI sau ar cauza o ‘CRIZA POLITICA de trei, patru, cinci luni’.

CITESTE SI: SURPRIZA KELEMEN HUNOR pentru presa maghiara: DEMISIA lui PONTA este in interes national!

VICTOR PONTA si-a mai exprimat speranta ca va supravietui MOTIUNII de CENZURA a opozitiei care va fi supusa la vot in Parlament vineri. “Cred ca am o majoritate solida, dar mai sunt trei zile pana atunci”, a declarat VICTOR PONTA, inainte ca plenul Camerei Deputatilor sa aprobe marti hotararea de respingere a inceperii URMARIRII PENALE impotriva sa.

VICTOR PONTA a mai declarat presei straine ca actuala criza politica este ‘un cadou neasteptat’ pentru Rusia, care are relatii reci cu Romania, noteaza Associated Press.

CITESTE SI: Cine vrea sa-l “LICHIDEZE” pe VICTOR PONTA. Modul “HALUCINANT” in care DNA a pregatit dosarul 

Plenul Camerei Deputatilor a aprobat marti hotararea de respingere a inceperii URMARIRII PENALE fata de premierul VICTOR PONTA cu 231 de voturi pentru si 120 impotriva.

Sursa foto: GOV.RO