VICTOR PONTA: In urma cu trei ani GUVERNUL CORUPT al unui REGIM ABUZIV a fost inlocuit

Premierul VICTOR PONTA  invita parlamentarii care au votat acum trei ani MOTIUNEA de CENZURA care a dus la schimbarea guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu sa participe luni la un eveniment pe aceasta tema, ce va fi organizat la PALATUL PARLAMENTULUI.

“Ii invit pe toti parlamentarii care au votat motiunea pe 27 aprilie 2012 sa participe luni, la PALATUL PARLAMENTULUI, la evenimentul “3 ani de la inceputul sfarsitului regimului Basescu-MRU-Predoiu”. Impreuna, vom reaminti ce a insemnat schimbarea cursului Romaniei din punct de vedere economic si social!”, scrie VICTOR PONTA duminica, pe blog sau.

CITESTE SI: GORGHIU: Semnarea Tratatului de ADERARE la UE, unul dintre cele mai IMPORTANTE SUCCESE de politica externa 

Potrivit premierului VICTOR PONTA, in urma cu trei ani, a avut loc “un moment unic in istoria post-decembrista a Romaniei”. “Guvernul unui regim abuziv si corupt a fost inlocuit, gratie mecanismului democratic al motiunii de cenzura, de o coalitie a partidelor din opozitie. A fost prima (si singura) data cand o astfel de schimbare s-a produs in Romania democratica — motiuni de cenzura au mai fost votate (cazul Boc), dar schimbari de guvern au fost doar o singura data — acum 3 ani!”, subliniaza VICTOR PONTA.

CITESTE SI: IOHANNIS, criticat DUR de RADIO EUROPA LIBERA: ”ACCESORIU LUCIOS si INUTIL al scenei politice” 

In opinia sa, “USL a dat o imensa lovitura regimului Basescu-MRU-Predoiu, lovitura care va ramane in cartile de istorie”. “Pentru mine, Uniunea Social Liberala a fost si va ramane cel mai important si puternic proiect politic al Romaniei. Indiferent de ce a urmat, acesta a indeplinit probabil cel mai important obiectiv al ultimilor ani: a facut dreptate pentru milioanele de romani asupriti de un regim extrem de daunator! De aceea, vreau sa marcam impreuna acel moment istoric”, mai scrie VICTOR PONTA.

Sursa foto: realitatea.net