Victor Ponta, ironic la adresa presedintelui Basescu

Victor Ponta a gasit un nou motiv sa se ia de principalul su rival politic, Traian Basescu! Dupa ce l-a felicitat pe ministrul Apararii, Mircea Dusa, pentru inceperea lucrarilor la baza militara Deveselu, premierul si-a adus aminte ca presedintele nu a facut nimic pentru acest proiect.

“Vreau sa va multumesc dumneavoastra, care v-ati ocupat sa se faca drumul, sa se aduca statia de epurare, sa se puna gardul, sa… canalizare, toate celelalte lucruri. Eram convins ca o sa apara cineva pe langa dumneavoastra, sa apara in poza chiar daca nu a facut nimic, dar nu conteaza, dumneavoastra vedeti-va de munca, cu pozele are cine sa vina”, a spus Ponta in sedinta de Guvern de miercuri.

claratia viene  dupa ce presedintele Traian Basescu, ministrul Apararii, Mircea Dusa, James Miller, adjunctul secretarului apararii pentru politica de aparare in cadrul Departamentului Apararii al SUA si viceamiralul James D. Syring, directorul Agentiei SUA pentru Apararea Antiracheta, au turnat, luni, primele lopeti la ceremonia prin care a fost marcata inceperea lucrarilor principale de constructie la Facilitatea antiracheta din cadrul bazei militare Deveselu.