VICTOR PONTA isi doneaza DIFERENTA de SALARIU echipei de baschet a clubului STEAUA

Premierul VICTOR PONTA a facut un nou gest populist. Miercuri, primul ministru a anuntat pe pagina sa de Facebook ca isi va dona DIFERENTA de SALARIU echipei de baschet a clubului STEAUA BUCURESTI.

Pentru a nu fi acuzat de ipocrizie, premierul VICTOR PONTA a anuntat acest “GEST SIMBOLIC” exact inainte sa plece in concediul de odihna pe care il va petrece, impreuna cu familia, inafara tarii.

CITESTE SI: PONTA, despre ordonanta privind salariile demnitarilor: S-au pus bani. S-a schimbat schimbarea 

“Nu m-am razgandit, cred in continuare ca este corect ca demnitarii din Romania (Presedinte, presedintii Parlamentului, ministrii, etc.) trebuie sa aiba un salariu decent, cel putin egal cu alti functionari din subordine si relativ asemanator cu ceea ce se intampla in Europa.

Dar la fel de corect este ca aceasta marire de salariu sa fie facuta in acelasi timp cu salariile celorlalti angajati din sectorul public. Asa ca pot sa mai astept pana vom adopta noua Lege a Salarizarii!

CITESTE SI: PONTA infirma ZVONURILE: Plec in concediu de odihna cu familia. Ma intorc pe 9 august. Nu ma duc acum la niciun control in Turcia. UPDATE 

In consecinta, am luat decizia personala ca incepand cu data de 1 August sa donez diferenta de salariu primita prin “faimoasa ordonanta” catre echipa de baschet a Clubului STEAUA (care, anul acesta, joaca dupa multi ani din nou intr-o competitie europeana). Asa am sufletul impacat si fac si un GEST SIMBOLIC de sprijin pentru echipa si sportul pe care le iubesc atat de mult de peste 30 de ani!”, a scris VICTOR PONTA pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: realitatea