Victor Ponta l-a propus pe Daniel Constantin pentru functia de vicepremier. Liberalii au refuzat

Victor Ponta a facut, la negocierile de astazi din cadrul USL, o propunere catalogata ca fiind inacceptabila de catre colegii liberali. Premierul ar dori ca unul dintre vicepremieri sa fie conservatorul Daniel Constantin.

Ponta nu a facut nominalizari, dar a recunoscut intr-o conferinta de presa ca a propus liberalilor un Guvern cu patru vicepremieri. Unul dintre acestia ar trebui sa fie Daniel Constantin, conform dorintei lui Ponta, anunta Digi 24.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a refuzat propunerea in cadrul sedintei, iar liberalii au parasit sala, conform B1 Tv. Ulterior, la noi consultari, liberalii au propus ca PC sa preia presedintia Senatului.

Citeste si: Discutiile despre structura Guvernului s-au incheiat! Ponta: Nu avem nici azi o decizie

“A existat o propunere din partea mea, ca prim-ministru, ca Guvernul sa mearga luni, in Parlament, cu o noua formula guvernamantala, care sa il includa pe domnul Iohannis ca ministru de Interne si vicepremier”, a spus Ponta, imediat dupa sedinta USL.

De asemenea, acesta a vorbit despre patru posturi de vicepremier “care sa includa toate cele patru partide care formeaza USL”. “Am propus ca toate cele patru partide sa fie reprezentate la nivel de vicepremier”, a mai spus premierul.