VICTOR PONTA, la un DEJUN de LUCRU cu AMBASADORII statelor ‪UE. Despre ce au discutat

Premierul VICTOR PONTA a scris pe pagina personala de Facebook despre participarea sa de marti la un “dejun de lucru cu ambasadorii statelor ‪‎UE, organizat de Presedintia luxemburgheza a Consiliului Uniunii Europene”. 

Potrivit premierului, printre subiectele de discutie de la intalnire au fost acordul recent privind asistenta financiara acordata Greciei, migratia, dar si sustinerea pentru parcursul european al Republicii Moldova si Ucrainei.

CITESTE SI: PONTA si KOVESI, prezenti la ANIVERSAREA ZILEI NATIONALE a FRANTEI

“Am participat astazi la un dejun de lucru cu ambasadorii statelor ‪UE, organizat de Presedintia luxemburgheza a Consiliului Uniunii Europene.

Am discutat despre mai multe subiecte importante, printre care si acordul recent privind asistenta financiara acordata Greciei, care demonstreaza ca UE are capacitatea de a gasi solutii si ca Grecia are nevoie de UE, asa cum si UE are nevoie de Grecia.

CITESTE SI: BLAGA: PONTA ar dori ANTICIPATE, dar cu el la GUVERNARE

Referitor la migratie, am evidentiat faptul ca ‪‎Romania va actiona solidar si responsabil cu tarile afectate si va participa la efortul comun. De asemenea, am reiterat sustinerea pentru parcursul european al statelor din vecinatatea estica – cu accent pe Republica ‪Moldova si Ucraina”, a scris Ponta pe site-ul de socializare.

Sursa foto Facebook