VICTOR PONTA le-a cerut ministrilor sa isi faca timp sa vada DISCURSUL LUI BARACK OBAMA si sa mearga mai des in TERITORIU

Premierul VICTOR PONTA le-a cerut ministrilor care nu au urmarit DISCURSUL presedintelui SUA, BARACK OBAMA, sa isi faca timp sa il vada, explicandu-le ca acesta are obiective comune cu cele ale Guvernului, si le-a solicitat totodata sa nu fie interesati de “cine cu cine face guverne”.

“In primul rand, pentru cei care azi-noapte n-ati urmarit mesajul presedintelui Obama, sa va gasiti timpul sa-l urmariti, ca sa vedeti lucruri pe care le avem si noi de facut, adica, sa ne ocupam de viata oamenilor. A vorbit de solidaritate, a vorbit de modul de taxare mai echilibrat, a vorbit de sprijinul pentru studenti si pentru categoriile defavorizate, si pentru clasa medie, asta trebuie sa facem si noi zi de zi, am incercat sa facem. Si mai direct, lasati politica, cine cu cine face guverne si cand vin Gorghiu cu Vanghelie la guvernare”, le-a spus VICTOR PONTA ministrilor, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern.

Presedintele american, BARACK OBAMA, si-a sustinut, marti, discursul despre Starea Natiunii, in fata Congresului SUA.

Citeste si: Guvernul a avizat EXCEPTAREA anumitor categorii de la plata CASS, pentru unele venituri

Totodata, premierul le-a cerut ministrilor sa mearga mai des in TERITORIU, pentru a afla la fata locului problemele reale ale populatiei, avertizandu-i ca nu vor reusi sa isi indeplineasca sarcinile de ministri daca stau doar in birouri si se uita la televizor.

Citeste si: Ponta, mesaj pe Facebook: Voi sprijini formarea unei majoritati proeuropene si a unui Guvern stabil

“Eu o sa va rog pe fiecare ministru sa fiti prezenti, sa mergeti mai mult in teritoriu. Am vorbit cu cativa dintre ministri care se duc si vad la fata locului ce se intampla, si in Neamt, si in Salaj, si in Olt. Daca statí aici in birouri si va uitati la televizor, n-o sa fiti buni ministri si n-o sa va faceti treaba”, le-a spus VICTOR PONTA.