VICTOR PONTA le-a transmis ministrilor mesajul partenerilor strategici ai ROMANIEI

Premierul VICTOR PONTA a declarat miercuri ca MESAJUL principal transmis de catre inaltii reprezentanti ai SUA si Marii Britanii cu care a avut intalniri la Guvern a fost legat de nevoia schimbarii culturii politice romanesti, in sensul colaborarii intre toti factorii politici de la Bucuresti.

“Ma bucur ca in aceasta dimineata, la intervale foarte scurte de timp, SUA, Marea Britanie, partenerii nostri strategici, au fost si sunt reprezentati la nivel foarte inalt — secretarul de stat pentru Externe (britanic-n.r.), domnul Hammond, doamna VICTORIA NULAND. Pot sa va transmit si dumneavoastra principalele mesaje: sa schimbam cultura politica in Romania in sensul in care sa colaboram si sa lucram impreuna. Deci nu va luati dupa cei care vor scandal. Mesajul principal al partenerilor nostri strategici este sa lucram impreuna pentru Romania si pentru pozitia noastra in regiune. Colaborarea si nu razboiul si scandalul sunt cele care aduc in primul rand credibilitatea Romaniei si in al doilea rand increderea investitorilor in Romania”, a afirmat Ponta la inceputul sedintei saptamanale de Guvern.

CITESTE SI: VICTOR PONTA s-a intalnit cu ministrul de Externe al Marii Britanii PHILIP HAMMOND 

VICTOR PONTA a mai aratat ca printre prioritatile Romaniei se numara combaterea CORUPTIEI, a EVAZIUNII FISCALE si STABILITATEA LEGISLATIEI.

“Prioritatea noastra: sa aratam ca Romania combate coruptia, ca Romania combate EVAZIUNEA FISCALA. Combaterea CORUPTIEI de catre institutiile justitiei cu tot sprijinul logistic al nostru, combaterea evaziunii fiscale in special de catre ANAF cu sprijinul celorlalte institutii, iar in elaborarea legislatiei stabilitate si predictibilitate”, a explicat PONTA.

CITESTE SI: Ce a discutat VICTORIA NULAND cu presedintele IOHANNIS si premierul PONTA. UPDATE 

In cursul diminetii de miercuri premierul VICTOR PONTA a avut intrevederi la sediul Guvernului cu seful diplomatiei britanice PHILIP HAMMOND si cu asistentul secretarului de stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice, VICTORIA NULAND.

Sursa foto: realitatea.net