VICTOR PONTA: LIVIU DRAGNEA cred ca s-a SANCTIONAT SINGUR

VICTOR PONTA raspunde AMENINTARILOR MAE rus: DA, suntem CONSTIENTI ca DECIZIILE noastre sunt cele mai BUNE

Presedintele PSD, VICTOR PONTA, a afirmat, joi, intrebat daca il va SANCTIONA pe LIVIU DRAGNEA pentru declaratiile privind o eventuala preluare a sefiei partidului, ca acesta “s-a SANCTIONAT SINGUR”, intrucat munceste cel mai mult la campanie, dar nu se vorbeste despre asta, ci despre “altceva”.

VICTOR PONTA a fost intrebat, joi, in timpul unei vizite in judetul Mures, daca il va SANCTIONA pe Dragnea dupa declaratiile facute.

Premierul VICTOR PONTA a explicat ca LIVIU DRAGNEA este cel care munceste cel mai mult in campania electorala a PSD pentru presedintie, iar faptul ca miercuri s-a vorbit “de altceva”, dupa declaratiile pe care acesta le-a facut pe tema preluarii partidului, il face sa creada ca acesta “s-a SANCTIONAT SINGUR”.

Citeste si: VICTOR PONTA: Deocamdata EU SUNT SEFUL in PSD

“Cred ca s-a SANCTIONAT SINGUR, ca domnul Dragnea e cel care munceste cel mai mult in campania electorala si, in loc sa vorbim de campanie, ieri (miercuri – n.r.) am vorbit de altceva”, a spus Ponta, citat de Mediafax.

El si-a avertizat colegii sa nu faca “greseala” sa creada ca au castigat deja alegerile, “doar pentru ca e slab Iohannis”.

“Deocamdata, sunt presedinte la PSD si noi n-am castigat inca alegerile. Sigur, suntem favoriti sa castigam alegerile prezidentiale, insa n-as vrea ca nimeni dintre colegii mei sa faca greseala sa creada ca le-am castigat deja. Ma uit la domnul Iohannis, care zice ca le-a castigat, ca-i castiga DNA alegerile, la fel, ma uit la colegii mei, care spun ca gata, le-am castigat, doar pentru ca e slab Iohannis. Nu, nu cred ca e, cred ca si unii si altii gresesc, nu mi-a placut niciodata sa vorbesc de pielea ursului din padure si cred ca, dincolo de cele doua-trei zile in care orgoliile au mai iesit la suprafata, toata lumea se concentreaza la ce avem de facut, in Guvern, in Parlament, cu alesii locali – si dupa 17 noiembrie discutam”, a conchis el.

Citeste si: Ponta le-a trimis un SMS colegilor din conducerea PSD. Vezi ce le-a scris!

Premierul VICTOR PONTA si mai multi ministri, intre care si vicepremierul LIVIU DRAGNEA, au participat, joi, la inaugurarea santierului de constructie a variantei de ocolire a municipiului Targu Mures, care va lega E 60, din comuna Corunca, cu DN 15, in comuna Ernei.